Neem gerust contact met ons op.

Investeringshypotheek

Een Investeringshypotheek, is een hypotheek waarmee u een woning of appartement mee mag verhuren. De investeringshypotheek is bedoeld voor de particuliere vastgoedbelegger. Wij vergelijken alle investeringshypotheken voor de particuliere belegger. Wilt u graag weten welke maandlasten u kunt verwachten en wat u maximaal kunt lenen? Neem dan gerust contact met ons op.

N
Méér dan 20 investeringshypotheken
N
Direct de beste rente en voorwaarden
N
Ervaren vastgoed adviseurs
N
Gratis quickscan & berekening
N
Wij werken door heel Nederland
Wij vergelijken méér dan 20 investeringshypotheken

De investeringshypotheek

De investeringshypotheek is bedoeld voor de particuliere belegger. NIBC heeft hun verhuurhypotheek voor de particuliere belegger ook letterlijk de investeringshypotheek genoemd. Echter zijn er diverse banken en financiers die deze hypotheekvorm aanbieden.

Een investeringshypotheek verschilt op aantal cruciale punten van een “normale” woonhuis hypotheek. Het is erg belangrijk dat u goed van deze verschillen op de hoogte bent. Wij raden u daarom altijd aan om gebruik te maken van het gratis quickscan gesprek. In dit gesprek geven we in het kort de wat er mogelijk is voor u en waar u rekening mee moet houden.

Heeft u een beleggingspand gekocht en wilt u zo snel mogelijk uw investeringshypotheek rond hebben of wilt u uw huidige hypotheek omzetten naar een investeringshypotheek? Neem dan direct contact met ons op. Door onze kennis en ervaring kunnen wij direct de beste beleggingspand hypotheek voor u selecteren met de hoogste slagingskans, de laagste rente en de beste voorwaarden.

Gratis oriënterend gesprek

  Categorie vastgoedbelegger

  Uw situatie

  Vraag of opmerkingen

  Uw contactgegevens


  Ik accepteer het privacy beleid

  Gratis oriënterend gesprek

  Ontdek de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek. Het eerste gesprek doen wij meestal telefonisch en zal u veel duidelijkheid geven. U bent uiteraard ook welkom bij een van onze kantoren in Amsterdam of Utrecht.

  Heeft u nog vragen of wilt u een gesprek?
  Bel ons op 085 - 029 1219 of vul het formulier en wij nemen contact met u op.