Neem gerust contact met ons op.

Verhuurhypotheek

De verhuurhypotheek, de hypotheek waarmee u uw woning mee mag verhuren.  Er zijn een aantal banken die letterlijk een verhuurhypotheek aanbieden met de gelijke benaming. Echter zijn er veel meer mogelijkheden voor u. Wij vergelijken alle verhuurhypotheken voor zowel de particuliere als de professionele belegger. Wilt u graag weten welke maandlasten u kunt verwachten en wat u maximaal kunt lenen? Neem dan gerust contact met ons op.

N
Méér dan 50 verhuurhypotheken
N
Direct de beste rente en voorwaarden
N
Ervaren vastgoed adviseurs
N
Gratis quickscan & berekening
N
Wij werken door heel Nederland
Wij vergelijken méér dan 50 verhuurhypotheken

De verhuurhypotheek mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een verhuurhypotheek voor een te verhuren of verhuur woning dan is het als eerst belangrijk om te weten of u als particulier of professional gezien wordt. Sommige banken verstrekken namelijk alleen verhuurhypotheken aan particuliere beleggers en andere enkel aan professionele beleggers

Een verhuurhypotheek verschilt op aantal cruciale punten van een “normale” woonhuis hypotheek. Het is erg belangrijk dat u goed van deze verschillen op de hoogte bent. Wij raden u daarom altijd aan om gebruik te maken van het gratis quickscan gesprek. In dit gesprek geven we in het kort de wat er mogelijk is voor u en waar u rekening mee moet houden.

Heeft u een beleggingspand gekocht en wilt u zo snel mogelijk uw verhuurhypotheek rond hebben of wilt u uw huidige hypotheek omzetten naar een verhuurhypotheek? Neem dan direct contact met ons op. Door onze kennis en ervaring kunnen wij direct de beste beleggingspand hypotheek voor u selecteren met de hoogste slagingskans, de laagste rente en de beste voorwaarden.

Wat is uw situatie?

Financieren

Wilt u een nieuwe financieren met het doel dit object te verhuren? Ontdek de mogelijkheden in een gratis orienterend gesprek.

Herfinancieren

Is de juridische looptijd verstreken of wilt u uw vastgoed op een strategische manier herfinancieren? Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Hypotheek omzetten

Heeft u woningen in bezit welke u wilt verhuren en wilt u uw hypotheek omzetten voor de verhuur? Wij helpen u met de beste rente en voorwaarden.

Wat financieren wij?

Residentieel

Wij financieren woningen die bedoeld zijn voor de verhuur. Dit kunnen bestaande woningen zijn maar ook nieuwbouw en complete appartementencomplexen.

Commercieel

U kunt bij ons terecht voor financieringen voor commercieel vastgoed. Zowel commercieel verhuurd vastgoed als commercieel vastgoed voor eigen gebruik of een combinatie hiervan.

Projectontwikkeling

Heeft u een overbruggingsfinanciering nodig voor een project in vastgoed? Wij hebben hier voldoende mogelijkheden voor.

Waar financieren wij?

Heel Nederland

Doordat wij met méér dan 50 financiers samenwerken hebben wij altijd wel financiers die een object in heel

Randstad

Al onze financieringspartners financieren in principe in de randstad.

Krimpregio's

Ook in krimpregio's hebben wij mogelijkheden voor het financieren van vastgoed.

Welke banken en financiers bieden wij aan?

Gratis oriënterend gesprek

  Categorie vastgoedbelegger

  Uw situatie

  Vraag of opmerkingen

  Uw contactgegevens


  Ik accepteer het privacy beleid

  Gratis oriënterend gesprek

  Ontdek de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek. Het eerste gesprek doen wij meestal telefonisch en zal u veel duidelijkheid geven. U bent uiteraard ook welkom bij een van onze kantoren in Amsterdam of Utrecht.

  Heeft u nog vragen of wilt u een gesprek?
  Bel ons op 085 - 029 1219 of vul het formulier en wij nemen contact met u op.