Vastgoed hypotheken voor de

Professional

Wij financieren en herfinancieren vastgoed voor de professionele belegger. U kunt bij ons terecht voor financieringen voor woningen en commercieel vastgoed maar ook voor projectontwikkeling, renovatie en transformatie.

Wij sparren met de taxateur en de financier om de scherpe rente en voorwaarden te krijgen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een gratis quickscan met berekening aan.

Wij vergelijken méér dan 50 vastgoed financieringen

Vastgoed hypotheken voor de professionele belegger

Banken en financiers hebben verschillende producten en voorwaarden voor de professionele belegger ten op zichte van de particuliere belegger. De grens wanneer je als particulier of als professional wordt gezien is per bank of financier verschillend.

Als professionele belegger wordt voornamelijk gekeken naar de huurinkomsten, rendement, het onderpand en de hypotheeklasten. Bij professionele beleggers wordt er niet (primair) naar het inkomen van de belegger gekeken. Dit kan een groot voordeel om snel op te schalen naar meerdere beleggingspanden.

Sommige banken en financiers maken ook onderscheid in de “kleine professionele belegger” en de “grote professionele belegger”. Wanneer je wordt gezien als “grote professionele belegger” met de juiste diversiteit in uw vastgoedportefeuille en goede strategie ziet de bank in het minste risico en dit resulteert vaak in de laagste rente en goede voorwaarden.

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen voor uw beleggingspand en welke maandlasten u kunt verwachten? Neem dan contact met ons op voor een gratis quickscan.

Wat is uw situatie?

Financieren

Wilt u een nieuwe financieren met het doel dit object te verhuren? Ontdek de mogelijkheden in een gratis orienterend gesprek.

Herfinancieren

Is de juridische looptijd verstreken of wilt u uw vastgoed op een strategische manier herfinancieren? Wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Hypotheek omzetten

Heeft u woningen in bezit welke u wilt verhuren en wilt u uw hypotheek omzetten voor de verhuur? Wij helpen u met de beste rente en voorwaarden.

Wat financieren wij?

Residentieel

Wij financieren woningen die bedoeld zijn voor de verhuur. Dit kunnen bestaande woningen zijn maar ook nieuwbouw en complete appartementencomplexen.

Commercieel

U kunt bij ons terecht voor financieringen voor commercieel vastgoed. Zowel commercieel verhuurd vastgoed als commercieel vastgoed voor eigen gebruik of een combinatie hiervan.

Projectontwikkeling

Heeft u een overbruggingsfinanciering nodig voor een project in vastgoed? Wij hebben hier goede mogelijkheden voor.

Transformatie

Heeft u een object voor een transformatie op het oog? Wij denken met u mee en helpen u met een haalbaarheidsanalyse. Wij weten exact wat de banken wel of niet financieren.

Renovatie

U kunt bij ons terecht voor financieringen van grote verbouwingen, cosmetische aanpassingen en verbeteringen voor een beter energielabel.

Combinatiepand

Wilt u een combinatiepand financieren voor een eigen gebruik en gedeeltelijk verhuren? Wij hebben hier voldoende mogelijkheden voor.

Waar financieren wij?

Heel Nederland

Doordat wij met méér dan 50 financiers samenwerken hebben wij altijd wel financiers die een object in heel

Randstad

Al onze financieringspartners financieren in principe in de randstad.

Krimpregio's

Ook in krimpregio's hebben wij mogelijkheden voor het financieren van vastgoed.

Gratis oriënterend gesprek

  Categorie vastgoedbelegger

  Uw situatie

  Vraag of opmerkingen

  Uw contactgegevens


  Ik accepteer het privacy beleid

  Gratis oriënterend gesprek

  Ontdek de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek. Het eerste gesprek doen wij meestal telefonisch en zal u veel duidelijkheid geven. U bent uiteraard ook welkom bij een van onze kantoren in Amsterdam of Utrecht.

  Heeft u nog vragen of wilt u een gesprek?
  Bel ons op 085 - 029 1219 of vul het formulier en wij nemen contact met u op.